first
  
last
 
 
start
stop

Kollégium

A Földművelésügyi Minisztérium döntő fordulóval egybekötött ünnepélyes eredményhirdetéssel zárta a Patak menti Portrék címmel meghirdetett BISEL országos internetes versenyt március 22-én, a Víz világnapján.

A 2017 szeptembere óta zajló versenyben a diákok a közelükben lévő vízfolyásokat, mint élőhelyet vizsgálták, elméleti feladatsorokat oldottak meg, valamint kis terepi határozófüzetet készítettek. A csütörtöki Vajdahunyad Várában megrendezett döntőben a legjobb 24 csapat adhatott számot tudásáról.

Iskolánkat a 11.C környezetvédelem szakos diákok képviselték: Molnár Vanessza, Szuhai Szilvia, Györgydeák Ákos és Venczel Martin.

A több fordulós, sokféle feladattípusból álló színvonalas versenyen a csapat végig nagyszerűen teljesítettek, melynek eredményeként csupán néhány ponttal maradtak le a dobogós helyezésről.

A program ünnepélyes eredményhirdetése során minden jelenlévő csapat munkáját jutalmazták. A résztvevő csapatok elismeréseiket Dr. Rácz Andrástól, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért felelős helyettes államtitkárától, valamint Dr. Estók Jánostól, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár főigazgatójától vehették át.
Az eseményen tartott beszédében Dr. Rácz András helyettes államtitkár a pedagógusok környezeti nevelésben betöltött szerepét hangsúlyozta. Mint mondta, a verseny mindenképp fontos lenyomatot hagy a diákok életében, fejleszti ökológiai gondolkodásukat és a környezetük iránti érzékenységüket.

SZIRÉN

Integrált könyvtári
rendszer

 

 

konyvtar@sztjg.hu

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  Szeptember 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Szent Gellért Pályázat

 

Nyitott pozíciók