first
  
last
 
 
start
stop

Kollégium

2017.05.16-án az Északerdő Zrt. szervezésében részt vehettünk különböző erdészeti programokon a Fónagyságon található Bagolyvár Erdei Iskola 20. születésnapja alkalmából. Erre a kirándulásra úgy tehettünk szert, hogy részt vettünk az erdészet által megrendezett „Fedezd fel az örökséged!” nevezetű versenyen.

Egy hangulatos megnyitóval indították a délelőttünket, ahol néptánccal és csengettyű ill. zenekari előadással szórakoztattak minket. Ezután csapatokra osztották az embereket és érdekes bemutatókat, előadásokat tartottak nekünk.

Volt előadás arról, miként használják fel a fát, mire jó. Tulajdonképpen az életünk elképzelhetetlen lenne fa nélkül. Különböző fából készülő tárgyakból láthattunk kiállítást. Majd egy vadászati bemutatón vehettünk részt, ahol egy szakképzett vadász mutatta meg felszerelését és kutyáival, felszerelésével tartott gyakorlatot. Emellett „Bagoly” bácsival beszélgethettünk az erdőről és a különböző fafajtákról.

Összességében nagyon jól éreztük magunkat, a szervezők jó hangulatot biztosítottak és még az idő is nekünk kedvezett. Örömünkre szolgált ez a kirándulás és ezután is szívesen fogunk részt venni ilyen rendezvényeken vagy erdészeti, környezetvédelmi versenyeken, hisz nagyon sokat tanulhatunk belőle.

A résztvevő diákok:


Baleda Boglárka

Földi Milán

Horváth Kimberli

Kádas Vivien

Molnár Róbert

Molnár Vanessza

Szegő Dominika

Szinai Fanni

Vicsics Attila

Felkészítő tanárok:    Tóth Henriett és Csikász Orsolya Tanárnők.

 


SZIRÉN

Integrált könyvtári
rendszer

 

 

konyvtar@sztjg.hu

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  December 2019  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Szent Gellért Pályázat