first
  
last
 
 
start
stop

Kollégium

Kedves Diákok!

A digitális oktatás kapcsán, az elektronikus tanulási felületre minden diáknak regisztrálnia szükséges annak használatához. Ez többeteknek már sikerült, azonban számos diáknál ez meghiúsult, mivel problémába ütközött a regisztráció során.

Alapvetően a következő problémák jelentkezhetnek, amire itt találhattok megoldást:

1. A megadott adatok nem felelnek meg az előírásoknak. Ez elsősorban a jelszót érinti általában, tartalmaznia kell kis és nagybetűt, illetve számot. A jelszó hossza legalább 8 karakter legyen.

2. A megadott email cím már használatban van. Ez azt jelentheti, hogy valamikor már regisztráltál a portálra, csak elfelejtetted a felhasználónevedet vagy a jelszavadat. Ebben az esetben ne regisztrálj újból, hanem keresd meg az osztályfőnöködet, vagy közvetlenül a rendszergazdát (Nagy Attila, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , https://www.facebook.com/attila.nagy.522) Ha még is szeretnéd az email címedet lecserélni, ez esetben végrehajthatod a regisztrációt, azonban jelezd ezt, hogy ne legyél többszörösen regisztrálva az oldalra.

3. A regisztráció végén nem kapsz visszaigazoló emailt, vagy "Email küldése sikertelen" hibaüzenetet kapsz. Ne ijed meg, a regisztráció ez esetben sikeres, ne próbálkozz újbóli regisztrációval. Szintén jelezd az osztályfőnöködnek, vagy a rendszergazdának, és segíteni fognak megerősíteni a regisztrációt.

4. A regisztráció sikeresen végrehajtódik, megkapod az üzenetet, hogy kézbesítésre került a megerősítő email, azonban az email fiókodban nem találod a levelet. Ez esetben valószínű, hogy a levelező rendszer spam -nek, levélszemétnek érzékelte a levelet, és áthelyezte a spam -ek közé. Ellenőrizd a Spam vagy levészemét mappát a levelező programodban.


Üdvözlettel:

Nagy Attila

Rendszergazda


SZIRÉN

Integrált könyvtári
rendszer

 

 

konyvtar@sztjg.hu

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  Szeptember 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Szent Gellért Pályázat

 

Nyitott pozíciók