first
  
last
 
 
start
stop

Kollégium


2013. szeptember 13-án az edelényi Művelődési ház előtt gyűltek össze a résztvevők, az óvodásoktól a gimnazistákig a „Közlekedj biztonságosan”  rendezvényen. Molnár Oszkár polgármester és Soltész András rendőr alezredes köszöntötték az egybegyülteket, majd ismertették a programokat és az ügyességet próbáló feladatokat.


Az első program a rendőrkutya-bemutató volt. Amikor a bemutató véget ért, lehetőség nyílt arra, hogy közelebbről is megismerkedjenek a kutyákkal. Aki nem szerette volna simogatni az állatokat, az a különböző járműveket próbálhattak ki. Ilyen volt a rendőrmotor, autó, rabszállító és a tűzoltóautó. A tűzoltók kipakolták a tűzoltáshoz való felszerelést, amelyet fel lehetett próbálni. A rendezvényen mindenki megtalálta a saját érdeklődési köréhez tartozó feladatokat: lehetett ugrókötelezni, gumibottal célba dobni és dartsozni. Kicsiknek és nagyoknak külön akadálypályát állítottak fel, amelyen biciklivel lehetett végigmenni. A kicsiknek bohócműsort is tartottak. A rendezvény vége felé közeledve egy tűzoltóautó a magasba emelte a létráját.

Az eredményhirdetés előtt egy tehetségkutató verseny győztesei tartottak vidám műsort. Végül eljött a várva várt pillanat, az eredményhirdetés. A résztvevők között sok nyertes volt.


Géber Tamás

 

SZIRÉN

Integrált könyvtári
rendszer

 

 

konyvtar@sztjg.hu

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  Szeptember 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Szent Gellért Pályázat

 

Nyitott pozíciók