first
  
last
 
 
start
stop

Kollégium

Iskolánk a TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY kezelésében lévő COMENIUS program nyerteseként 2013. április 16-20. között Dillingenben (Bajorország) vett részt nemzetközi találkozón, ahol pozsonyi és német diákokkal dolgoztunk közös projekten. Témánk: a Duna mentén élő népek kapcsolata a vízzel, a folyóval.

A projekt során felmerülő költségeket teljes egészében az Európai Unió finanszírozza.


 

 

 

 

 

Csapatunk tagjai: Két tanár (Kristóf  Lászlóné, Németh Mónika) és hat diák (Balázs Edina, Drótos Boglárka, Janoczkó Éva, Laczkó Bálint, Lukács Martina, Molnár Balázs).

Tanulóink prezentációt tartottak a szeptembertől áprilisig tartó időszak eredmé-nyeiről angol nyelven, mely nagy sikert aratott és az augsburgi Regionális TV is beszámolt róla. Tanulóink családoknál laktak, és a hét folyamán délelőttönként a német diákokkal iskolába jártak.

Délutánonként számos tanulmányi kiránduláson vettünk részt; jártunk többek között Ulmban, Höchstädtben, Nördlingenben, Langenauban. A szakmai munka mellett lehetőség nyílott a tanult idegen nyelvek (angol, német) gyakorlására. Barátságok szövődtek és szép emlékekkel gazdagodva tértünk haza.

A programnak nincs még vége, hiszen a következő szakmai megbeszélésre Bogenben (Bajorország) kerül sor 2013 szeptemberében, ahol a Duna mentén élő népek kultúráját és hagyományait fogjuk közösen tanulmányozni.

Kristóf Lászlóné,  Németh Mónika


SZIRÉN

Integrált könyvtári
rendszer

 

 

konyvtar@sztjg.hu

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  Szeptember 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Szent Gellért Pályázat

 

Nyitott pozíciók